ПРЕС-РЕЛІЗ прес-конференції політичної партії «ЗАСТУП» на тему: «Чи уникне Україна селянського повстання?»

ramdisk-crop_106543923_Fcpk

Партія «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП» висловлює побоювання, що ситуація в країні може негативно вплинути на чесність та прозорість виборчого процесу та підрахунку голосів, особливо на рівні дільничних та окружних виборчих комісій.

До недавнього часу в Україні не було жодної політичної сили, яка б реально займалась вирішенням проблем селян та сільгоспвиробників. «ЗАСТУП» став унікальною партією в українському політикумі, яка йде до виборців з конкретною програмою реформ – «За рідну землю».

ramdisk-crop_106546073_IniNX«Сьогодні у сільських та селищних голів зв’язані руки. Через тотальне недофінансування, ми не можемо вирішувати нагальних проблем села. Цю ситуацію треба терміново змінювати. Тому з появою партії «ЗАСТУП» близько 50 сільських голів вступили до її лав», – зазначила Омельницький сільський голова і один з лідерів партії «ЗАСТУП» Олександра Шереметьєва.
Вже сьогодні «ЗАСТУП» готує потужні законодавчі ініціативи, які мають дати імпульс для розвитку села та агропродовольчого комплексу.

«Через підвищення вартості пального, кабальні кредити, податкове ярмо та низькі закупівельні ціни наразі тисячі фермерів на межі зубожіння. Так не повинно бути! Ми виступаємо за скорочення кількості податків і зборів, введення податкових канікул для фермерів-початківців. «ЗАСТУП» розробив і вимагатиме ухвалення закону «Про групи та об’єднання товаровиробників», який допоможе фермерам вийти на нові ринки збуту», – заявляє голова Аграрного союзу України і заступник лідера партії Геннадій Новіков.

Окрім економічних проблем, в українських селах складна ситуація з житлово-комунальним господарством.

«Через відсутність належної уваги з боку держави, сьогодні кожна друга водонапірна башта, насосна станція, артезіанська свердловина, 70% інженерних мереж потребують заміни обладнання або капітального ремонту. Близько 80% водопровідних труб, каналізаційних та теплових мереж вимагають оновлення. Люди змушені самі викопувати криниці, в той час коли СЕС попереджає, що кожна десята кринична вода – отруєна нітратами чи відходами хімічної промисловості», – каже директор Українського об’єднання сільського комунального господарства «Укрсількомунгосп», один з лідерів партії «ЗАСТУП» Володимир Хоменко.

ramdisk-crop_106544950_nfXQ3e5

Перебуваючи в таких катастрофічних умовах, українське село конче потребує реформ та дієвої державної політики. Тому селяни підтримують ту політсилу, яка реально стала на їх захист.

«З метою захисту свого результату на виборах, «ЗАСТУП» матиме своїх спостерігачів на усіх дільничних виборчих комісіях по всій Україні», – зауважила заступник лідера партії Ірина Синявська. Водночас, вона підкреслює, що впевнена, що ані влада, ні опозиція не підуть на порушення виборчого законодавства та фальсифікацію виборів.

facebook Simple twitter2 youtube_2
ВІДЕО
«Затишна Оселя»

Програма допомоги переселенцям (біженцям) «Затишна Оселя». «Затишна Оселя»

Газета “Заступ”

Газета ЗАСТУП №3 від 26.08.2014 р.

Календар
Листопад 2017